Przejdź do treści
COCUYO

FILM I WIDEO · APLIKACJA

Ożyw zdjęcie

Tchnij życie w obraz. Przesyłasz: obraz referencyjny. W formularzu uzupełniasz: co porusza się na obrazie i ruch kamery. Używa Veo 3.1 Fast lub Seedance 2.5, w zależności od tego, który jest dostępny jako pierwszy. Koszt w kredytach widzisz przed naciśnięciem Wygeneruj, a Twoje kredyty nigdy nie wygasają.

Użyj tej Aplikacji

Otwarcie Aplikacji niczego nie generuje ani nie pobiera opłat.

Ożyw zdjęcie, klip poglądowy
KLIP POGLĄDOWY

W SKRÓCIE

Ożyw zdjęcie w Cocuyo

Co robi
Tchnij życie w obraz.
Co wgrywasz
Obraz referencyjny
Co wypełniasz
Co porusza się na obrazie i ruch kamery
Model
Veo 3.1 Fast lub Seedance 2.5 (pierwszy dostępny)
Czas trwania
8 s
Rozdzielczość
720p
Koszt
Pokazane w kredytach przed kliknięciem Wygeneruj

JAK TO DZIAŁA

Trzy kroki.

  1. Prześlij swoje pliki

    Wgrywasz: obraz referencyjny.

  2. Wypełnij formularz

    Wpisz lub wybierz: co porusza się na obrazie i ruch kamery.

  3. Sprawdź koszt i naciśnij Wygeneruj

    Studio pokazuje kredyty przed utworzeniem. Nic nie startuje, dopóki nie potwierdzisz. Wynik obejrzysz i pobierzesz w tej Aplikacji.

TWÓRZ W SWOIM TEMPIE

Twoje kredyty nigdy nie wygasają.

Kup doładowanie lub wybierz opcjonalny plan. Przed potwierdzeniem sprawdź koszt każdego dzieła.

Porównaj Free, Basic i Pro

FILM I WIDEO

Powiązane Aplikacje

Ożyw zdjęcie: najczęstsze pytania

Czego potrzebuję, aby użyć aplikacji „Ożyw zdjęcie”?

Wgrywasz: obraz referencyjny. Możesz otworzyć Aplikację i zobaczyć jej formularz bez płacenia. Generowanie wymaga zweryfikowanego konta i kredytów; Free nie zawiera kredytów, ale możesz kupić doładowanie bez subskrypcji.

Ile to kosztuje?

To zależy od modelu i ustawień. Studio pokazuje koszt w kredytach przed kliknięciem Wygeneruj; otwarcie Aplikacji niczego nie pobiera. Kredyty z doładowań i planów nigdy nie wygasają.

Jakiego modelu używa?

Veo 3.1 Fast lub Seedance 2.5. Studio używa pierwszego dostępnego i pokazuje ci go przed generowaniem.

Czy mogę przesyłać zdjęcia innych osób?

Tylko jeśli masz prawa lub zgodę każdej rozpoznawalnej osoby. Potwierdzasz to raz przy zakładaniu konta, zgodnie z Regulaminem.

Pomysły z tą Aplikacją

Dowiedz się, jak…

← Wszystkie Apps